[cat] Per la importància del camí que anem fent,per aturar-nos durant el trajecte a observar,endavant, endarrere i als costats,per caminar,de tant en tant,a un ritme diferent del que estem acostuma/des a fer-ho,per no repetir la costum si no ens va bé,per il·lusionar-nos cada dia. Actualment fent camí als Països Baixos.

dimarts, 17 de març de 2015

Taller "Autoconeixement a través dels Somnis" a Reus (Tarragona)

|Imatge: Alexander Sviridoff -Pinterest-|
En aquest taller "D'autoconeixement a través dels Somnis" enfocat des de la Gestalt (que és una corrent terapèutica dins de la Psicologia Humanista -a la pàgina web hi trobaràs més informació-), ens submergirem en el món dels somnis, per veure com ens poden ajudar en conéixer-nos millor.

Abordarem quin missatge ens porten, quines parts de nosaltres mateixos/es ens estan mostrant. Aprendrem a conéixer-nos una mica més a través d'aquest material oníric que generem nit rera nit. 

Hi haurà una part teòrica i una pràctica amb la possibilitat de treballar els somnis de les persones participants. En el cas que no recordis els teus somnis, també podem abordar això.

Portar: Roba còmoda, llibreta i boli.

Per reservar la teva plaça o demanar informació, escriure a: sfjansa@gmail.com (reserva de plaça necessària). Les places són limitades i la inscripció està oberta fins el 31 de març.
Impartit per: Sílvia Font Jansà. Terapeuta Gestalt i Antropòloga Social y Cultural (www.sfjansa.wix.com/silviafontjansa)
Data: 4 d'abril de 2015
Hora: De 10 a 13h.
Aportació: 25 euros (a entregar el mateix dia)
Sala: Al centre de la ciutat

Cap comentari:

Viu aquí, és a dir, relaciona't més amb lo present que amb lo absent" Precepte de la Gestalt