[cat] Per la importància del camí que anem fent,per aturar-nos durant el trajecte a observar,endavant, endarrere i als costats,per caminar,de tant en tant,a un ritme diferent del que estem acostuma/des a fer-ho,per no repetir la costum si no ens va bé,per il·lusionar-nos cada dia. Actualment fent camí als Països Baixos.

divendres, 13 de febrer del 2015

Entrevista en la Contra: "Estar sano es mucho más que no estar enfermo"

[esp] Una Contra que toca, que hace reflexionar en como morimos, en como acompañamos a morir a las personas amadas.  En la vida, en la muerte, en las relaciones humanas,  En la calidad de la atención médica, mucho más allà de sanar órganos.  En detenerse en que cada persona atendida, tiene (es) CUERPO, EMOCIÓN, MENTE, ALMA, VIDA, PERSONAS QUERIDAS, ENTORNO.

La Contra. 11/02/2015. C. Puchalski (clika para ir al enlace)

[cat] Una Contra que toca, que fa reflexionar en com morim, en com acompañem a morir a les persones estimades.  En la vida, en la mort, en les relacions humanes.  En la qualitat de l'atenció mèdica, molt més enllà de sanar òrgans.  En detenir-se en que cada persona atesa, té (és) COS, EMOCIÓ, MENT, ÀNIMA, VIDA, PERSONES ESTIMADES, ENTORN.

La Contra. 11/02/2015. C. Puchalski (clicka per anar a l'enllaç)


Viu aquí, és a dir, relaciona't més amb lo present que amb lo absent" Precepte de la Gestalt