[cat] Per la importància del camí que anem fent,per aturar-nos durant el trajecte a observar,endavant, endarrere i als costats,per caminar,de tant en tant,a un ritme diferent del que estem acostuma/des a fer-ho,per no repetir la costum si no ens va bé,per il·lusionar-nos cada dia. Actualment fent camí als Països Baixos.

divendres, 13 de febrer del 2015

Artículo en El País Semanal: "Cegados por la primera impresión"

"(...) Dejar de preocuparnos tanto por la imagen que proyectamos y ocuparnos más de cómo estamos con nosotros mismos puede ser un sabio camino (...)".

CONTACTE-CONTACTO REAL
[esp] En este artículo en El País Semanal del 27 de enero de 2013, podemos leer sobre esto que aprendimos a hacer hace generaciones y generaciones, con el objetivo de protegernos. Como muchas cosas de las que aprendimos a hacer hace mucho, actualmente ya no nos sirven tanto como nos sirvieron en aquel momento.

No encasillar a la primera de cambio al otro, escuchar, dejarnos sentir, mirar a la persona que tenemos delante; darnos cuenta de la tendencia a relacionar algo de nuestr@ interlocutor/a con alguien de nuestro pasado y formarme una idea preconcebida, puede hacer que (de entrada) no nos estemos relacionando realmente con esta persona, sino con la imagen que nos estamos formando de ella.

Poner consciencia en esto es importante y puede ayudarnos en nuestro día a dia.

Aquí el artículo:
Cegados por la primera impresión (clika en el enlace)

[cat] En aquest article al País Semanal del 27 de gener de 2013, podem llegir sobre això que vam aprendre a fer fa generacions i generacions, amb l'objectiu de protegir-nos.  Com moltes coses de les que vam aprendre a fer fa molt de temps, actualmente ja no ens serveixen tant com ens van servir en aquell moment.

No encasellar a la primera de canvi a l'altre, escoltar, deixar-nos sentir, mirar a la persona que tenim davant; adonar-nos-en de la tendència a relacionar alguna cosa del nostre interlocutor/a amb algú del nostre passat y formar-me una idea preconcebuda, pot fer que (d'entrada) no ens estem relacionant realment amb aquesta persona, sino amb la imatge que ens estem formant d'ella.

Posar consciència en això és important i pot ajudar-nos en el nostre dia a dia.

Aquí l'article:
Cegados por la primera impresión (clicka a l'enllaç)


Viu aquí, és a dir, relaciona't més amb lo present que amb lo absent" Precepte de la Gestalt