[cat] Per la importància del camí que anem fent,per aturar-nos durant el trajecte a observar,endavant, endarrere i als costats,per caminar,de tant en tant,a un ritme diferent del que estem acostuma/des a fer-ho,per no repetir la costum si no ens va bé,per il·lusionar-nos cada dia. Actualment fent camí als Països Baixos.

dimarts, 1 de juliol del 2014

Verano-Estiu

Por un verano lleno de juego, de divertimento, de conciencia, de tranquilidad, de compartir con los otros, de estar contigo.  De ir hacia dentro y salir hacia fuera.  De agua, de contacto con la naturaleza o con aquello con lo que te sientas bien y vivo, viva. Por un verano de sol y de viento suave y refrescante.  De lectura, de música, de "hacer nada".
Estaré de vacaciones hasta finales de julio. ¡Hasta la vuelta!
Si quieres recibir información sobre las actividades grupales de los próximos meses en los Países Bajos, rellena el formulario de la web y contactaré contigo lo más pronto posible.  Y si te planteas iniciar proceso terapéutico personal conmigo, mándame un correo a sfjansa@gmail.com.  Recuerda que la primera entrevista es gratuita y sin compromiso.
¡Buen verano!

[Per un estiu ple de joc, de divertiment, de consciència, de tranquil·litat, de compartir amb els altres, d'estar amb tu.  D'anar cap a dins i de sortir cap a fora.  D'aigua, de contacte amb la natura o allò amb el que et sentis bé i viu, viva.  Per un estiu de sol i de vent suau i refrescant.  De lectura, de música, de "fer res".
Estaré de vacances fins finals de juliol.   Fins a la tornada!
Si vols rebre informació sobre les activitats grupals dels propers mesos als Països Baixos, omple el formulari de la web i contactaré amb tu el més aviat possible.  I si et planteges iniciar procés teràpeutic personal amb mi, envia'm un correu a sfjansa@gmail.com.  Recorda que la primera entrevista és gratuïta i sense compromís.

Bon estiu!]

Viu aquí, és a dir, relaciona't més amb lo present que amb lo absent" Precepte de la Gestalt