[cat] Per la importància del camí que anem fent,per aturar-nos durant el trajecte a observar,endavant, endarrere i als costats,per caminar,de tant en tant,a un ritme diferent del que estem acostuma/des a fer-ho,per no repetir la costum si no ens va bé,per il·lusionar-nos cada dia. Actualment fent camí als Països Baixos.

dijous, 13 de març del 2014

Vida (2)

Avui,

Avui escoltàvem sons d’arreu, i he perdut (de nou) la vergonya.
La vergonya que m’atura, i em desconecta del primer impuls.
Volia ballar i he ballat.  He mogut les caderes, si! I el cos.  Dones, energia femenina.  De totes les edats i de tots els llocs. 
Per a què (para qué) aturar-nos si volem ser a un altre lloc.  Per a què (para qué) quedar-me asseguda a la cadira si on jo vull ser és a la vida: gaudint, plorant, estimant, vivint, sentint, sentint la ràbia, la tendresa i tot el que va apareixent com un riu de vida
Com és per tu això?

[Hoy,
Hoy escuchábamos sonidos de todo el mundo, y he perdido (de nuevo) la vergüenza.
La vergüenza que me para, y me desconecta del primer impulso.
Quería bailar, y he bailado.  He movido las caderas, si! Y el vuerpo.  Mujeres, energía femenina.  De todas las edades y de todos los lugares.
Para qué pararnos si queremos ser en otro sitio.  Para qué quedarme sentada en la silla si dónde yo quiero estar es en la vida: gozando, llorando, queriendo, viviendo, sintiendo, sintiendo la rabia, la ternura y todo lo que va apareciendo como un río de vida.

Como es para ti esto?]
Viu aquí, és a dir, relaciona't més amb lo present que amb lo absent" Precepte de la Gestalt