[cat] Per la importància del camí que anem fent,per aturar-nos durant el trajecte a observar,endavant, endarrere i als costats,per caminar,de tant en tant,a un ritme diferent del que estem acostuma/des a fer-ho,per no repetir la costum si no ens va bé,per il·lusionar-nos cada dia. Actualment fent camí als Països Baixos.

dijous, 27 d’agost del 2015

Lluvia y bici - Pluja i bici

Foto de Marcos Fuster Molina (en Pinterest)
[esp] Hace unos días volvíamos en bicicleta de la estación de tren.  Llovía un poco.  Parados en un semáforo y una mujer nos dijo: “¡Esta es la lluvia holandesa! Deberíais disfrutar de ella!”


Y si, le dijimos que sí, sabiendo los dos que la disfrutamos.  Y que a veces echamos en falta el sol, y que cuando el sol sale estamos contentos, también, y lo aprovechamos.  Y que como creo que comenté en otro post, viviendo aquí en los Países Bajos me he dado cuenta que puedo ir en bici, un día de lluvia, disfrutar de ello e incluso silbar. 

Lo importante no son tanto las circunstancias y los hechos que vives, sino como los vives.


[cat] Fa uns dies tornàvem en bicicleta de l'estació de tren.  Plovia una mica.  Parats en un semàfor una dona ens va dir: "Aquesta és la pluja holandesa! Hauríeu de disfrutar-ne!"

I si, li vam dir que si, sabent tots dos que la disfrutem.  I que a vegades trobem a faltar el sol, i que quan el sol surt estem contents, també, i l'aprofitem.  I que com crec que vaig comentar a un altre post, vivint aquí als Països Baixos me n'he adonat que puc anar amb bicicleta, un dia de pluja, disfrutar d'això i inclús xiular.
Lo important no són tant les circumstàncies i els fets que vius, sino com els vius.
Viu aquí, és a dir, relaciona't més amb lo present que amb lo absent" Precepte de la Gestalt