[cat] Per la importància del camí que anem fent,per aturar-nos durant el trajecte a observar,endavant, endarrere i als costats,per caminar,de tant en tant,a un ritme diferent del que estem acostuma/des a fer-ho,per no repetir la costum si no ens va bé,per il·lusionar-nos cada dia. Actualment fent camí als Països Baixos.

dimarts, 14 d’abril del 2015

Floració - Floración



[CAT] Tan ahir com avui he tingut aquesta sensació.
La d'anar amb bicicleta per carrers amples de Nijmegen, amb arbres als carrers i als jardins.
L'aire fresc que traspasso, em traspassa.
Sento l'olor de flors de primavera, de plantes, arbres i arbustos florits.

Ahir i avui era quasi bé la mateixa hora, entre les sis i les set de la tarda.  Els carrers tranquils; segur que molta de la gent de les cases dels carrers pels que passava, estava sopant.  Persones soles, d'altres acompanyades. Totes acompanyades d'elles mateixes.  Nutrint-se, alguns amb consciència, d'altres sense, d'aliment físics, i d'aliments immaterials, com l'afecte, l'amor i la paraula compartida.
Jo, percebent l'agradable perfum, pedalava sola, acompanyada per mi mateixa.  I a l'arribar a casa vaig agraïr de nou l'aliment físic i l'aliment immaterial.


[ESP] Tanto ayer como hoy he tenido esta sensación.
La de ir en bicicleta por calles anchas de Nijmegen, con árboles en la calle y en los jardines.
El aire fresco que atravieso, me atraviesa.
Siento el olor de flores de primavera, de plantas, árboles y arbustos floridos.

Ayer y hoy era casi la misma hora, entre la seis y las siete de la tarde.  Las calles tranquilas; seguro que mucha de la gente de las casas de las calles por las que pasaba, estaban cenando.  Personas solas, otras acompañadas.  Todas acompañadas de ellas mismas. Nutriéndose, algunas con conciencia, otras sin, de alimentos físicos, y de alimentos inmateriales, como el afecto, el amor y la palabra compartida.

Yo, percibiendo el agradable perfume, pedaleaba sola, acompañada por mi misma.  Y al llegar a casa, agradecí de nuevo el alimento físico y el alimento inmaterial.



Viu aquí, és a dir, relaciona't més amb lo present que amb lo absent" Precepte de la Gestalt