[cat] Per la importància del camí que anem fent,per aturar-nos durant el trajecte a observar,endavant, endarrere i als costats,per caminar,de tant en tant,a un ritme diferent del que estem acostuma/des a fer-ho,per no repetir la costum si no ens va bé,per il·lusionar-nos cada dia. Actualment fent camí als Països Baixos.

diumenge, 6 d’octubre del 2013

Assumptes pendents i la seva importància en el procés terapèutic. [Asuntos pendientes y importancia en el proceso terapéutico]

Tenir un assumpte pendent (en relacions del passat o actuals, en alguna cosa pràctica, una emoció no expressada en el seu moment, etc.) fa(s) que no tinguis tota l'energia disponible per tirar endavant.  

Si pares a pensar, et sents identificat/da? què és el que t'impedeix tancar-lo?

Un dels aspectes que treballem a les sessions individuals de teràpia Gestalt és posar atenció en aquests assumptes que t'impedeixen alleugerir el teu dia a dia.  I adonar-te'n que està a la teva mà tancar-los o ser conscient de la teva decisió de no tancar-los.

[Tener un asunto pendiente (en relaciones del pasado o actuales, en alguna cosa práctica, una emoción no expresada en su momento, etc.) hace(s) que no tengas toda la energía disponible para tirar adelante.

Si te paras a pensar, te sientes identificado/da? que es lo que te impide cerrarlo?

Uno de los aspectos que trabajamos en las sesiones individuales de terapia Gestalt es poner atención en estos asuntos que te impiden aligerar tu día a día.  Y darte cuenta que está en tu mano cerrarlos o ser conciente de tu decisión de no cerrarlos.]
Viu aquí, és a dir, relaciona't més amb lo present que amb lo absent" Precepte de la Gestalt