[cat] Per la importància del camí que anem fent,per aturar-nos durant el trajecte a observar,endavant, endarrere i als costats,per caminar,de tant en tant,a un ritme diferent del que estem acostuma/des a fer-ho,per no repetir la costum si no ens va bé,per il·lusionar-nos cada dia. Actualment fent camí als Països Baixos.

dissabte, 5 d’octubre del 2013

Després de la tempesta [Después de la tormenta]

Ahir conduïa, i vaig passar per sota de dues tempestes, fortes. A l'arribar al meu destí, a l'horitzó, vaig poder contemplar la resta de la tempesta, el cel que es començava a aclarir i l'arc de Sant Martí. Com llegia l'altre dia a una samarreta d'una persona que conduïa una moto: "després de la tempesta, sempre, sempre, vé la calma". Ja sigui una tempesta meteorològica o una tempesta interior.
Bona nit

[Ayer conducía, y pasé por debajo de dos tormentas, fuertes. Al llegar a mi destino, al horizonte, pude contemplar el resto de la tormenta, el cielo que se empezava a aclarar y el arcoiris. Como leía el otro día en una camiseta de una persona que conducía una moto: "después de una tormenta, siempre, siempre, viene la calma. Ya sea una tormenta meteorológica o una tormenta interior.
Buenas noches]
Viu aquí, és a dir, relaciona't més amb lo present que amb lo absent" Precepte de la Gestalt