[cat] Per la importància del camí que anem fent,per aturar-nos durant el trajecte a observar,endavant, endarrere i als costats,per caminar,de tant en tant,a un ritme diferent del que estem acostuma/des a fer-ho,per no repetir la costum si no ens va bé,per il·lusionar-nos cada dia. Actualment fent camí als Països Baixos.

dijous, 18 de setembre del 2008

Pollastre amb pebrot verd

La recepta l'he escoltat avui a Rac 1 i és la següent:

Per a dues persones:
- 1 pit de pollastre
- 1 pebrot verd
- 1 cullerada de tahin (puré de sèsam que el podeu comprar a botigues de productes ecològiques o d'alimentació asiàtica)
- 1 cullerada de salsa de soja o tamari (que és com li diuen a la salsa de soja ecològica)
- 1 cullerada de xerès o vi ranci
- Farina de blat de moro (més anomenada Maizena)
- Oli i sal

Tallem tant el pebrot com el pollastre a tires. També hi podem posar un trosset de ceba també tallat a tires. Agafem una paella o un wok si en teniu, hi posem una mica d'oli i comencem a sofregir el pebrot i la ceba, ho deixem una estona i mentrestant anem passant el pollastre o poll pel blat de moro.

Quan el pebrot comença a estar dauradet hi afegim el pollastre. Si veiem que se'ns enganxa hi afegim una miqueta més d'oli.

A part agafem el tahin, la salsa de soja i el xerès o vi ranci i hi remenem tot en un got. Quan el pollastre comença a estar cuit tirem la barreja al damunt i ho remenem enèrgicament. Ho deixem a poc foc tapat durant uns minutets i ja ho podem servir.

Ho he fet avui per dinar i ha quedat boníssim!

Bon profit que diuen!
Viu aquí, és a dir, relaciona't més amb lo present que amb lo absent" Precepte de la Gestalt