[cat] Per la importància del camí que anem fent,per aturar-nos durant el trajecte a observar,endavant, endarrere i als costats,per caminar,de tant en tant,a un ritme diferent del que estem acostuma/des a fer-ho,per no repetir la costum si no ens va bé,per il·lusionar-nos cada dia. Actualment fent camí als Països Baixos.

dijous, 25 de setembre del 2008

El Cistell



Vinc de comprar fruita i verdura, amb el cistell com les dones de Riudoms :) S'han d'estalviar bosses, estem malmetent el planeta a marxes forçades, i jo cada vegada que vaig a comprar intento prendre alguna de les 3 bosses de teles que ja tinc. Avui he agafat el cistell. A més a més de malmetre el planeta acumulem una de bosses a casa que després costa donar-los-hi servei.


Dons avui comprar verdura i fruita m'ha costat 17,40 € aproximadament. He comprat una mica de tot, no gaire perque després se'ns queda a la nevera...patates (5kg. per economitzar) auberginies i pebrots per fer escalivada, porros i carabassons (per la kitch de dissabte), espinacs pel puré d'aquesta nit, platans i cabdells d'enciam (més coneguts com a cogollos).


Els preus pugen...venint amb el cistell pensava que hi ha famílies que no es poden gastar 17,40€ amb fruita i verdura.


A part d'això, he anat al xino del carrer a comprar dues torretes més, una per un enciam que he de trasplantar i l'altra pel bròquil que no vull que se li quedi petita la que té.








Viu aquí, és a dir, relaciona't més amb lo present que amb lo absent" Precepte de la Gestalt