[cat] Per la importància del camí que anem fent,per aturar-nos durant el trajecte a observar,endavant, endarrere i als costats,per caminar,de tant en tant,a un ritme diferent del que estem acostuma/des a fer-ho,per no repetir la costum si no ens va bé,per il·lusionar-nos cada dia. Actualment fent camí als Països Baixos.

dilluns, 1 de setembre del 2014

Infusió 1 de setembre - Infusión 1 de septiembre

[CAT] Intrínsecament els dies 1, els dilluns, el mes de setembre marquen un inici.  I avui és dilluns 1 de setembre.

He començat el dia amb una infusió de gingebre, farigola, mel i llimona.  Picant i dolça.  Bona per la vitamina C, les propietats antibacterianes de la mel i la farigola que vindrien a actuar com a antibiòtics naturals i les propietats antioxidants i l'energia i escalfor que aporta el gingebre.  La barreja dels 4 ingredients (plens de propietats beneficioses per la salut) o només d'alguns d'aquests, pot anar molt bé per principis d'encostipats i per moltes altres coses.  Jo me l'he fet des de divendres començo a tenir congestió, mocs, tos i estornuts. 

I mentre la prenc, aprofito per tornar a mi i focalitzar el mes de setembre i aquets nous petits començaments (i continuacions).  I per viure també aquest precís moment, present i programar el que faig avui.

Com ha estat per tu començar aquest dilluns 1 de setembre?  

[ESP] Intrínsecamente los días 1, los lunes, el mes de septiembre marcan un inicio.  Y hoy es lunes 1 de septiembre.

He empezado el día con una infusión de jengibre, tomillo, miel y limón.  Picante y dulce.  Buena por la vitamina C, las propiedades antibacterianas de la miel y el tomillo que vendrían a actuar como antibióticos naturales y ls propiedades antioxidantes -entre muchas otras- i la energía que aporta el jengibre.  La mezcla de los 4 ingredientes (llenos de propiedades beneficiosas para la salud) o sólo de algunos de estos, puede ir muy bien para principios de resfriados y para muchas otras cosas.  Yo me la he preparado porque des del viernes comienzo a tener congestión, mocos, tos y estornudos.

Y mientras la tomo, aprovecho para volver a mi y focalizar el mes de septiembre y estos nuevos pequeños inicios (y continuaciones).  Y para vivir también este preciso momento, presente y programar lo que hago hoy.

¿Cómo ha sido para ti empezar este lunes 1 de septiembre? 
Viu aquí, és a dir, relaciona't més amb lo present que amb lo absent" Precepte de la Gestalt